آغاز اجرای قرارداد بازسازی ۱۷۸ دستگاه اتوبوس فرسوده در ناوگان اتوبوسرانی مشهد پلمب ۲ کافی‌شاپ متخلف در بولوار وکیل‌آباد مشهد (۱۵ مهر ۱۴۰۴) رشد چشمگیر مشارکت مردمی مشهد در «طرح قرار زیارت»؛ بهره‌مندی بیش از ۱۱۰ هزار نفر در شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ رشد ۶۲ درصدی فضا‌های اختصاصی بانوان در مشهد تا پایان دوره ششم مدیریت شهری نمک مصرفی شهر مشهد هنوز هم از کیلومترها دورتر می‌آید تا دل شهر | معدن‌های دروازه قوچان بلاتکلیفی نصب مجسمه فردوسی در مشهد بازدید شهردار مشهد مقدس از روند احداث پارک شهربانو بوستان بسیج | افزایش ۳۰ هکتاری فضاهای بوستان‌های ورزشی ویژه بانوان در دوره ششم مدیریت شهری + فیلم حال سخنگوی دولت وسط نشست خبری بد شد | بازگشت مهاجرانی به نشست خبری + فیلم (۱۵ مهرماه ۱۴۰۴) آیا مدیریت تاکسی‌های اینترنتی به شهرداری‌ها واگذار شد؟ | گزارشی از ابعاد مصوبه جنجالی هیئت‌وزیران درباره تاکسی‌های اینترنتی پیام شهردار مشهد مقدس به مناسبت سالگرد طوفان‌الاقصی و روز جهانی فلسطین هشدار هوای ناسالم در مشهد | نفس‌کشیدن در شهر برای گروه‌های حساس خطرناک شد (۱۵ مهر ۱۴۰۴) نشست واکاوی شبکه مسائل مدیریت شهری مشهد برگزار شد درباره کوچه «کاشانی‌ ۵۵» مشهد | «یدا...» روزگاری از میان باغ‌های امین آباد می‌گذشت مراسم تکریم و معارفه مدیرکل حوزه شهردار مشهد مقدس برگزار شد (۱۴ مهر ۱۴۰۴) + فیلم شهردار مشهد مقدس: بهترین تبلیغ برای شهرداری و شورای شهر، انجام کار است توقیف محموله ۴۰ تنی گوشت تنظیم‌بازاری در مشهد (۱۴ مهر ۱۴۰۴) گام تازه مدیریت آرامستان‌های مشهد برای ارتقای خدمات تشریفات با همکاری بخش خصوصی کاشت بیش از ۲ میلیون بوته گل و گیاه پاییزی | پاییزِ بهاری مشهد برگزاری ۶۹۰ جلسه شورای اجتماعی محلات مشهد در نیمه نخست سال ۱۴۰۴
سرخط خبرها

طرح‌های فرهنگی مشهد برای جوانان | از کلاس‌های مهارت زندگی تا گسترش مسجدمحوری

  • کد خبر: ۳۴۱۴۰۷
  • ۰۵ تير ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۵
طرح‌های فرهنگی مشهد برای جوانان | از کلاس‌های مهارت زندگی تا گسترش مسجدمحوری
معاون اجتماعی و مشارکت‌های سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد، از انجام برنامه‌ریزی معاونت اجتماعی جهت تقویت نقش مساجد در جامعه به‌ویژه برای نوجوانان و جوانان خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، مهدی ابراهیمی با تأکید بر اهمیت حضور نوجوانان و جوانان در مساجد، اعلام کرد: بیشتر سرمایه‌گذاری‌ها در زمینه مسجدمحوری، معطوف به ارائه خدمات فرهنگی، اجتماعی و ورزشی برای این گروه سنی است و امام جماعت به عنوان محور این فعالیت‌ها در نظر گرفته شده تا بتواند از طریق برنامه‌های متنوع و فعالیت‌های هنری و ورزشی به مردم خدمت کند.

معاون اجتماعی و مشارکت‌های سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد با اشاره به طرح «ترنم زندگی» که در سال گذشته با شرکت حدود ۲۳ هزار نفر در کارگاه‌های مشاوره خانواده برگزار شد، گفت: این طرح به‌ویژه برای اقشار محروم، به معرفی به مراکز مشاوره آستان قدس منجر شد. امسال نیز این طرح با اولویت مساجد مناطق محروم ادامه خواهد داشت.

وی همچنین از موفقیت طرح «باهم» برای آموزش زوجین جوان خبر داد و مطرح کرد: تا امروز، حدود ۲۳ هزار زوج را در این زمینه آموزش داده‌ایم و ۵ هزار زوج به دانشگاه علوم پزشکی برای دریافت آموزش‌های اولیه عقد معرفی شده‌اند.

ابراهیمی به عوامل طلاق در مشهد اشاره کرد و گفت: کم اطلاعی از مهارت‌های زندگی و اعتیاد، دو دلیل اصلی طلاق‌ها هستند.

وی همچنین به فعالیت‌های مربوط به حوزه اعتیاد و اجرای طرح «شهید مهرورزی» اشاره و بیان کرد: این طرح به‌ویژه بر روی نوجوانان تمرکز داشته و برای آینده، برنامه‌‌هایی جهت برگزاری نمایشگاه‌ها و نمایش فیلم درراستای آگاهی‌بخشی در این زمینه دارد.

ابراهیمی همچنین به طرح «مبتدا» اشاره کرد که به شناسایی و تحلیل مسائل محلی می‌پردازد و به تشکل‌ها آموزش‌هایی در راستای الویت‌بندی و حل مشکلات جوانان ارائه می‌دهد و افزود: جامعه به سمت سالمندی پیش می‌رود و پویش «قدم نورسیده» برای افزایش جمعیت در حال طراحی است.

وی در پایان، از تشکل‌ها خواست برنامه‌های خود را از طریق سامانه «سما» ثبت کنند تا ارتباط بهتری در زمینه‌های خانواده، اعتیاد و جوانی جمعیت برقرار شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->